Om Flying Gizmo

Flying Gizmo er startet af Peter Hartmann i 2005. Inden da flere år som regnskabschef, økonomi/administrationschef i mindre eller mellemstore virksomheder.

Mangeårig erfaring med alle aspekter indenfor den samlede økonomifunktion (bogholderi, regnskab, løn, rapportering, moms, klargøring af regnskabsmateriale til revisor, administration etc.)

Branchekendskab indenfor handel, produktion, service, reklamebureauer og PR / kommunikation, it, foreninger og fonde.

Flying Gizmo er medlem af Foreningen Freelance Bogholdere (www.f-fb.dk), som er en kvalitetssikring af virksomhedens kompetencer.

Vores værdier

Kvalitets service

Værdier som loyalitet og gensidig tillid, god service, tæt dialog, effektivisering af arbejdsgange er meget væsentlige. Ligesom kvaliteten af det udførte arbejde og overholdelse af deadlines er en selvfølge.

Kundetilfredshed

Kunderne er primært små og mellemstore virksomheder, som enten permanent eller i en kortere periode har brug for hjælp til regnskab/bogføring/økonomifunktionen og anden administrativ assistance.

Arbejdslokation

Det kan foregå enten på Jeres adresse eller på eget kontor. Der arbejdes på timebasis, men et estimat på opgaven kan anslås, så I hele tiden kender jeres omkostning.

Hvad synes vores kunder?

Reinholdt Schultz

Peter har arbejdet for Mannov i en årrække, og vi er meget, meget glade for ham. Udover at være en utrolig rar person, så tilbyder Peter også den bedst tænkelige løsning for et bureau som os. Han er grundig, men effektiv. Han påtager sig alle slags opgaver og har ingen fine fornemmelser. Han er en rigtig loyal og god sparringspartner for ledelsen, han er fleksibel, og så er han en uhyre stabil arbejdskraft. Jeg kan kun give Peter mine allervarmeste anbefalinger.

Reinholdt Schultz

Mannov - Adm. direktør & partner
Maria Kavita Nielsen

Jeg har igennem flere år med stor fornøjelse samarbejdet med Peter Hartmann. Et samarbejde jeg sætter stor pris på og oplever professionelt, nærværende og yderst kompetent. Som kunde kan man altid regne med en venlig og behagelig betjening og dialog, og der arbejdes altid for at finde relevante løsninger, der kan afhjælpe en travl hverdag.

Maria Kavita Nielsen

CEO Organisationen Mind Your Own Business
Ulrik Nørskov

BUUS JENSEN, Statsautoriserede revisorer har gennem flere år samarbejdet med Peter Hartmann. Peter er manden, som skaber ro og tryghed omkring den daglige bogføring, afstemningsarbejde og rapporteringer m.m. – og vi vil absolut anbefale Peter, således at der herved opnås tilfredsstillelse for både klient, Peter samt os som revisorer.

Ulrik Nørskov

BUUS JENSEN, Statsautoriserede revisorer
Illa Westrup Stephensen

Vi har i Lær for Livet anvendt Flying Gizmo som vores faste eksterne bogholder siden 2013. I alle årene har vi været meget glade for samarbejdet ift vores budgetter og regnskaber – en opgave som bliver løst til vores fulde tilfredshed. Peter Hartmann er både dygtig og omhyggelig, men også hurtig og overholder deadline. Peter Hartmann sætter sig ind i vores konkrete virkelighed og yder samtidig kompetent sparring, så opgaven altid bliver løst bedst muligt inden for de givne rammer.

Illa Westrup Stephensen

Direktør Lær for Livet
Sarah Fredberg

Peter har siden 2010 hjulpet os – struktureret og effektivt – med at bevare det økonomiske overblik over vores mange forskelligartede projekter og alle bureauets øvrige forhold. Vi kan ikke forestille os nogen bedre, rarere eller mere kompetent sparringspartner på det økonomiske område og sætter virkelig pris på hans helt særlige indsigt i, hvordan bureauverdenen fungerer, hans yderst sympatiske væsen og evne til altid at tænke løsningsorienteret. Alle, der får mulighed for at samarbejde med Peter, er meget heldige og han får de varmeste anbefalinger fra hele Effector.

Sarah Fredberg

Adm. direktør - Effector A/S
Birgitte Stübe

Jeg har været kunde hos Peter i mere end 5 år og kan varmt anbefale Flying Gizmo som samarbejdspartner. Fleksibilitet, faglig dygtighed og hurtige leverancer. I en lille virksomhed som vores, med høje krav til koncern rapportering, har Peter altid hurtig tilpasset sig de skiftende krav og leveret til perfektion.

Birgitte Stübe

Director Denmark, Nexus ID Solutions A/S